Privātuma politika

 

Mēs izprotam personas datu aizsardzības nozīmi, tāpēc cienām un aizsargājam jūsu privātumu un personas datus. Šajā privātuma politikā (turpmāk “Privātuma politika”) jūs varat iepazīties ar savām tiesībām, kā arī ar informāciju par jūsu personas datu apstrādi.

Reģistrējot kontu vietnē www.soulz.lv, jūs piešķirat APB “APRANGA” (turpmāk “Uzņēmums” vai “mēs”) tiesības apstrādāt jūsu personas datus saskaņā ar Privātuma politikas noteikumiem.

Datu pārzinis ir APB “APRANGA”, juridiskās personas kods: 121933274, juridiskā adrese: Ukmergės iela 362, Viļņa. Ar jūsu personas datu apstrādi saistītos jautājumos, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, rakstot uz [email protected].

 

NO KĀDIEM AVOTIEM MĒS IEGŪSTAM JŪSU PERSONAS DATUS?

Visus jūsu personas datus saņemam tieši no jums. Jūs sniedzat personas datus, reģistrējot kontu tīmekļa vietnē, veicot pasūtījumu, iesniedzot jautājumu, pieprasījumu vai sūdzību, kā arī citos veidos.

 

KĀDUS JŪSU PERSONAS DATUS MĒS APSTRĀDĀJAM, AR KĀDU JURIDISKO PAMATOJUMU UN KĀDĒĻ?

Mērķis

Juridiskais pamats

Personas datu kategorijas

Konta reģistrēšana un administrēšana, kā arī pirkumu datu pārvaldīšana, administrējot un izpildot pasūtījumus un atgriežot preces

Piekrišana, līgumsaistības, juridiskas saistības

Vārds, uzvārds, tālruņa numurs, e-pasta adrese, piegādes veids, piegādes adrese, konta pieteikšanās dati, konta darbība, ieskaitot tehniskos pārlūkošanas datus (IP adrese, pieteikšanās un pārlūkošanas tehniskā informācija), paraksts (ja jūs pats pieņemat preces), pirkšanas un piegādes datums un laiks, preču nosaukumi un daudzumi, piešķirtās pirkuma cenas un atlaides, apmaksas veids un maksājuma informācija.

Ja tiek iegādāta dāvanu karte, mēs ievācam arī šādus datus: tās personas vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju, kurai paredzēta dāvanu karte un apsveikums.

Pasūtījuma veikšana un izpilde, nereģistrējot kontu

Līgumsaistības

Vārds, uzvārds, tālruņa numurs, e-pasta adrese, piegādes veids, piegādes adrese, apmaksas veids un maksājuma informācija.

Identifikācija

Likumīgās intereses

Klienta vai citas personas, kas paņem preces, vārds, uzvārds, personu apliecinoša dokumenta numurs, tālruņa numurs, e-pasta adrese, piegādes veids, klienta pirkuma dati.

Piedāvājumu un informācijas par preci sniegšana

Piekrišana

Vārds, uzvārds, e-pasta adrese, tālruņa numurs, dzimšanas mēnesis un datums, abonētā informatīvā izdevuma veids.

Pieprasījumu, sūdzību, jautājumu un atsauksmju pārbaude

Juridisks pienākums

Vārds, uzvārds, tālruņa numurs, e-pasta adrese, mājas adrese, dzimšanas datums un cita informācija, kas norādīta pieprasījumā, sūdzībā, jautājumā vai atsauksmē: attiecīgais notikums un ar to saistītie apstākļi, kā arī pievienotie dokumenti un/vai dati.

Atgriešanas pieprasījuma gadījumā jums tiek lūgts norādīt vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru vai e-pasta adresi un adresi, kā arī atgriešanas iemeslu.

Pārlūkošanas un vietņu lietotāju pieredzes uzlabošana, vietņu lietotāju darbību un vietnes trafika analīze

Piekrišana

Savā vietnē mēs izmantojam arī sīkdatnes. Informācija par sīkdatnēm ir sniegta šīs Privātuma politikas beigās.

Statistika un tirgus izpēte

Likumīgās intereses

Dzimšanas gads, dzimums, pilsēta, informācija par tiešsaistē iegādātajām precēm.

 

KĀDS IR JŪSU PERSONAS DATU APSTRĀDES UN SAGLABĀŠANAS ILGUMS?

Mērķis

Apstrādes ilgums

Konta reģistrēšana un administrēšana, kā arī pirkumu datu pārvaldīšana, administrējot un izpildot pasūtījumus un atgriežot preces

Konta reģistrēšanai un administrēšanai nepieciešamie personas dati tiek apstrādāti, kamēr tiek izmantots konts. Grāmatvedības un nodokļu dokumentus glabā, pamatojoties uz juridisko saistību izpildi saskaņā ar tiesību aktos paredzētajiem noteikumiem. Citi dati par pirkumu tiek glabāti piecus gadus no pirkuma darījuma datuma.

Pasūtījuma veikšana un izpilde, nereģistrējot kontu

Grāmatvedības un nodokļu dokumentus glabā, pamatojoties uz juridisko saistību izpildi saskaņā ar tiesību aktos paredzētajiem noteikumiem.

Identifikācija

Kamēr konts tiek izmantots.

Piedāvājumu un informācijas par preci sniegšana

Pieci gadi no dienas, kad dota piekrišana, vai tik ilgi, kamēr piekrišana ir spēkā.

Pieprasījumu, sūdzību, jautājumu un atsauksmju pārvaldīšana un reaģēšana uz tām.

12 mēneši no pieprasījuma, sūdzības, jautājuma vai atsauksmes iesniegšanas dienas.

Pārlūkošanas un vietņu lietotāju pieredzes uzlabošana, vietņu lietotāju darbību un vietnes trafika analīze

Datu apstrādes ilgums ir norādīts šeit: [Sīkdatnes]

Statistika un tirgus izpēte

Pieci gadi

 

KĀDĀM TREŠAJĀM PERSONĀM UN KĀDOS GADĪJUMOS MĒS PĀRSŪTĀM JŪSU PERSONAS DATUS?

Mēs nododam jūsu personas datus trešajām personām, kuras palīdz mums veikt un administrēt pakalpojumu sniegšanu jums:

- Programmu uzturēšanas un atbalsta uzņēmumiem;

- Uzņēmumiem, kas sniedz piegādes pakalpojumus, lai piegādātu jums preces jūsu norādītajās adresēs;

- Maksājumu pakalpojumu sniedzējiem;

- Mārketinga uzņēmumiem;

- Uzņēmumiem, kas pieder Apranga grupai, ja minētie ir atbildīgi par noteiktu tiem uzticētu īpašu funkciju izpildi, kas nepieciešamas, lai sniegtu jums piedāvājumus;

- Uzņēmumiem, kas sniedz reklāmas, plašsaziņas līdzekļu plānošanas, sabiedrisko attiecību un pasākumu pakalpojumus;

- Īsziņu mārketinga uzņēmumiem.

 

Jūsu personas dati var tikt sniegti arī:

- Tiesībsargājošajām iestādēm saskaņā ar Latvijas Republikas tiesību aktos noteikto kārtību;

- Valsts iestādēm un tiesām, ja šādu pienākumu paredz spēkā esošie tiesību akti.

 

KAS IR SĪKDATNES UN KĀDĒĻ TĀS TIEK IZMANTOTAS?

Sīkdatnes ir mazas teksta datnes, kuras tiek automātiski izveidotas un saglabātas jūsu ierīcē (datorā vai mobilajā tālrunī), kad pārlūkojat tīmekļa vietni. Sīkdatne satur anonīmu informāciju, tā tiek nosūtīta no tās vietnes servera, kur atrodas informācija, ko jūs apskatījāt jūsu datorā vai mobilajā tālrunī. Sīkdatnes var būt sesijas sīkdatnes vai pastāvīgās sīkdatnes. Sesijas sīkdatnes pastāv no brīža, kad atverat pārlūku, līdz to atkal aizverat. Aizverot pārlūku, šīs sīkdatnes tiks automātiski izdzēstas. Pastāvīgo sīkdatņu pastāvēšanas ilgums tiek noteikts iepriekš; tās paliek jūsu pārlūkprogrammā, līdz tos izdzēšat vai arī beidzas to termiņš.

Atbilstoši mērķim sīkdatnes var klasificēt kā nepieciešamās, iestatījumu, statistikas, mārketinga vai citas. Mūsu vietne izmanto nepieciešamās, statistikas un mārketinga sīkdatnes. Plašāku informāciju par nepieciešamajām, iestatījumu, statistikas un mārketinga sīkdatnēm varat atrast šeit: [Sīkdatnes].

Mēs pastāvīgi strādājam, lai uzlabotu mūsu vietni un tā būtu pēc iespējas vienkāršāka un ērtāka. Lai mēs varētu uzlabot mūsu vietni, mums jāzina, kura informācija visvairāk interesē mūsu vietnes apmeklētājus, no kurām valstīm un pilsētām mūsu vietne tiek apmeklēta, cik bieži apmeklētāji atgriežas, kādus pārlūkus un ierīces viņi izmanto utt. Mēs apkopojam šo informāciju, izmantojot Google Analytics, kas ļauj mums izsekot un analizēt statistiku par vietnes izmantošanu. Vairāk par Google Analytics un informāciju, kādu tas ļauj mums apkopot, varat uzzināt šeit:

https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=lt.

Ja nevēlaties, lai Google Analytics izsekotu jūsu veikto pārlūkošanu, varat instalēt Google Analytics atteikuma papildinājumu.

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, lai mēs varētu uzlabot jūsu pārlūkošanu un vispārējo pieredzi mūsu vietnē, uzzināt par vietnes lietotāju darbībām, analizēt trafiku un uzlabot vietni. Sīkdatnes tiek izmantotas tikai tik ilgi, cik nepieciešams noteikto mērķu sasniegšanai.

Ja vēlaties, varat mainīt savas pārlūkprogrammas iestatījumus, lai jūs būtu informēts par sīkdatnes iespējošanu vai atjaunināšanu un lai jūs varētu izvēlēties, kuras sīkdatnes ir atļautas, vai tās bloķēt. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, piemēram, kā tās pārvaldīt vai izdzēst, apmeklējiet vietni www.allaboutcookies.org.

 

KĀDAS IR DATU SUBJEKTA TIESĪBAS UN KĀ VARAT TĀS ĪSTENOT?

Jums ir tiesības iegūt piekļuvi saviem personas datiem un to apstrādes veidiem, pieprasīt, lai iesniegtie personas dati tiktu laboti, papildināti vai iznīcināti, kā arī pārtraukt to apstrādi (atsaukt savu piekrišanu). Jums ir arī tiesības pieprasīt, lai datu pārzinis ierobežo jūsu personas datu apstrādi, tiesības uz datu pārnesamību, tiesības iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijai (kontaktinformācija ir pieejama tiešsaistē vietnē www.dvi.gov.lv) un tiesības nepiekrist iesniegto personas datu apstrādei. Ja vēlaties saņemt plašāku informāciju par šo tiesību izmantošanas kārtību, lūdzu, nosūtiet pieprasījumu pa e-pastu uz [email protected]lv.

 

PRIVĀTUMA POLITIKA: IZMAIŅAS UN SPĒKĀ ESAMĪBA

Mēs paturam tiesības mainīt šo Privātuma politiku. Paziņojums par tās izmaiņām vai papildinājumiem tiks publicēts tiešsaistē vietnē www.soulz.lv.